duminică, 10 noiembrie 2013

Proteinele, unele dintre cele mai căultate suplimente de către culturişti.




De-a lungul timpului, culturismul s-a practicat în fiecare ţară din această lume... Sportivii care practică acest tip de performanţă sunt din ce în ce mai mulţi şi au nevoie de suplimente nutritive care să-i ajute în timpul antrenamentelor. Eu recomand proteine deoarece ele conţin suplimentele respective. 

Proteinele ajută la devoltarea masei musculare, reduce riscul intinderilor musculare şi vindeca mai repede rupturile de muşchi.

Evident, proteinele se iau cu prescripţie medicală şi un medicament ataşat de către medic, pentru orice eventualitate. Toţi cei care folosesc proteine, au rezultate bune, chiar după primul antrenament de la sală. Este recomandat ca un antrenament să să respecte normele impuse de către instuctorul de la sala, astfel rezultatele vor fi şi mai bune în comparaţie cu cele care erau făcute în neştire.

Aparatele de la sala sunt construite şi clasificate pe categorii. Într-o zi, după consumarea de proteine, este bine ca să se folosească maxim două tipuri din gama de aparate de la sală. Deci, doar pentru două grupe de muşchi este recomandat folosirea proteinelor.

În cazul în care doriţi să lucraţi la 3 grupe de muşchi, veţi fi nevoit să lucraţi cu grupele de la picioare şi nu de de-asupra şoldurilor. Proteinele lucrează în tot corpul şi dă rezultate pe măsură. Cei care folosesc proteine mai rar, trebuiesc să faca mai des antrenamente, deoarece menţinerea masei musculare este mai dificilă.

De obice, sportivii care practică acest tip de sport (culturismul), folosesc şi alt fel de prafuri, proteine sau anabilizante. Însă, nu toate sunt construite pe baza proteinelor. Pastilele sunt ăîn general dăunătoare pentru organism şi nu merită folosite pentru că rezultatele sunt devastatoare în comparaţie cu rezultatele de la proteine.

Un antrenament bine făcut, face cât 10 antrenamente dezorganizate. De aceea, instructorii recomandă un antrenament mai complex şi nu foarte greu. Este important să ne impunem, rezultatele sunt pe măsură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu